Az éjszakában
kerepl? r?t naperny?k
szertehullanak.
Mint kockás ing úgy
domborodik ki melled.
Az utcát járom.
Hársfaködökben
narancsálom tündököl.
Koppan a hajnal.
Macska kóborol.
Patáin zöldes szikrák.
Pipám kiégett.
Kilenc óra egy.
Csempefény. Kakukk sikolt.
Fák nyavalyognak.
Százezernyi görcs.
Mobiltelefonomon
ködrigó huhog.