ragadványneveivel
tör miránk a lét.
Tested zöld sugár.
Virágzó utcasarkok.
Súlyos fémsötét.
Hússá görnyedés.
Az égen szürke zászló.
Lelkem elrepült.
A felcímkézett,
visongó zöld zsiráfok
röptét bámulom.
A semmi ritkás
kipárolgásaiból
valamik lesznek.