Szellő
Víz tükre fodroz.
Hajad szemedbe lebben.
Moccan a lomb is.
Csókba hullva
Már eső hullott,
hideg. Ajkad forró volt,
megszűnt a világ.
Szeretlek
Csoda nem történt,
csak szeretlek, ugyanúgy,
ahogyan tegnap.
Nézelődés
Szellő kél, nap süt,
ág rezdül, hangya fut el.
Én csak szemlélem.
Hajnal
Lobban a Nap. Már
messzire űzi az éj
rideg homályát.
Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: Placskó Lajos