Kritika
Amit leírhatsz
nem biztos, hogy mások is
elolvashatják.
Az id?
Id?b?l fontos
amit mérsz, de fontosabb
ami id?tlen.
Tegnap szerettél
Tegnap szerettél,
kéretlen pazaroltál
rám kincseidb?l.
Kidobott pénz
Kidobott pénzzel
vásárolt tévedések
halmaza gy?lik.
Hála
Teher a hála,
hálátlanságainknál
jóval nagyobb súly…
Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: Koosán Ildikó