Halk illat, búvó,
akár a te szépséged:
éltemet óvó.
Gyermek születik.
Harangvirág hangocskák
csak ?t illetik.
Csillog a rét. Nézd,
hajnali harmatot sír
és hullat az ég.
Félig telihold:
szép arcodra hogy került
ennyi ragyafolt?
Pille-pilleszárny.
Mint egy múló pillanat,
jött és tovaszállt.
Habfehér felh?k.
Mélykék égen lebegve
útrakelnek ?k.
Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: Kavyamitra Maróti György