Schődl Gábor : Arti csóka, tejszínes, majommézes öntettel és samponnal

Utána megnyalod!

Először is a csóka beszerzésével kezdjük. Az Artokról importált — mirelite — is megteszi, de az élő, vágósúlyban lévő, zamatosabb.

Előnye még az is, hogy énekét a vágás előtt magnóra vehetjük és a vacsora alatt, végtelenített szalagról bejátszhatjuk.

Mámorító!

A csókát az ÁVT (Állatvédelmi Törvény) szerinti a—b—c—d—e—f—g—h—i—j—k pontok alapján és az 5-mancs alapítvány elvárásai szerint — a vágásig — kényeztessük.

Vágás előtt kérjünk bocsánatot Tőle.

A madarat megilleti a végrendelkezés joga, továbbá dönthet kimúlásának mikéntjéről.

Az arti csókák általában a kéjgázos kábítás utáni főbelövést preferálják!

A megtisztított tetemet apró darabokra, magyarán miszlikre aprítjuk.

A darabokat egy eredeti kínai tálba (érts jénai tálba) helyezzük.

Sózzuk, borsozzuk.

Ínyencek használjanak útszórásra alkalmazott sót. Íze nagyságrendekkel jobb a jódozott, jódlizott hasonló terméknél.

Kápráztassuk el vendégeinket! Mondogassuk gyakran: ez nem a hétköznapi, prolik által használt só…

Előbb-utóbb érezni fogják a különbséget.

A befűszerezett darabokat tegyük az amerikai konyha márkás sütőjébe. Előtte persze gyakoroljuk a használatát, hogy a vendégek dögöljenek ki a látványtól, sütőkezelési technikánktól…

Közben álljunk neki a mártás elkészítéséhez. A jobbak, írjuk csak le bátran, az igényes újgazdagok, saját állatból fejt tej felhasználásával készítik a tejszínt. Ez a trendi tejszín.

Prolik bolti zacskósat, leárazottat is használhatnak.

Most jön a kurfli. A majommézt két szopós mézesmajomból úgy facsarjuk ki, hogy a magokat ujjainkkal fogjuk fel.

Verjük habosra!

Ezután adagoljuk hozzá, mérhetetlen türelemmel a tejszínt. Ezt a jobbak kurkumával sárgíthatják! Most jön az est fénypontja, a sampon.

Ez csak tréfa! Elsősorban saját szórakoztatásunkra, halálra röhögjük magunkat az elképedt pofájú vacsoravendégeink láttán.

Később meg azon, hogy barátaink mekkora barmok voltak, hogy beszopták a cselt.

Az üvegben természetesen az öntet lapul…

A kaját matyómintás étkészlettel szervírozzuk. Mi pedig csikósnak öltözzünk be.

Lássa az a sok tapló, mi adunk a magyaros megjelenésre.

A recepthez sok sikert és egy jól kialakított menekülési útvonalat kívánunk…

 

 

 

 

 

 

Legutóbbi módosítás: 2009.08.07. @ 08:36 :: Schődl Gábor
Szerző Schődl Gábor 55 Írás
Epipapi vagyok, aki próbál humorizálni.... Skype-schodl2941 Csak szépen, sorjában hívjatok....