Először is a csóka beszerzésével kezdjük. Az Artokról importált — mirelite — is megteszi, de az élő, vágósúlyban lévő, zamatosabb.
Előnye még az is, hogy énekét a vágás előtt magnóra vehetjük és a vacsora alatt, végtelenített szalagról bejátszhatjuk.
Mámorító!
A csókát az ÁVT (Állatvédelmi Törvény) szerinti a—b—c—d—e—f—g—h—i—j—k pontok alapján és az 5-mancs alapítvány elvárásai szerint — a vágásig — kényeztessük.
Vágás előtt kérjünk bocsánatot Tőle.
A madarat megilleti a végrendelkezés joga, továbbá dönthet kimúlásának mikéntjéről.
Az arti csókák általában a kéjgázos kábítás utáni főbelövést preferálják!
A megtisztított tetemet apró darabokra, magyarán miszlikre aprítjuk.
A darabokat egy eredeti kínai tálba (érts jénai tálba) helyezzük.
Sózzuk, borsozzuk.
Ínyencek használjanak útszórásra alkalmazott sót. Íze nagyságrendekkel jobb a jódozott, jódlizott hasonló terméknél.
Kápráztassuk el vendégeinket! Mondogassuk gyakran: ez nem a hétköznapi, prolik által használt só…
Előbb-utóbb érezni fogják a különbséget.
A befűszerezett darabokat tegyük az amerikai konyha márkás sütőjébe. Előtte persze gyakoroljuk a használatát, hogy a vendégek dögöljenek ki a látványtól, sütőkezelési technikánktól…
Közben álljunk neki a mártás elkészítéséhez. A jobbak, írjuk csak le bátran, az igényes újgazdagok, saját állatból fejt tej felhasználásával készítik a tejszínt. Ez a trendi tejszín.
Prolik bolti zacskósat, leárazottat is használhatnak.
Most jön a kurfli. A majommézt két szopós mézesmajomból úgy facsarjuk ki, hogy a magokat ujjainkkal fogjuk fel.
Verjük habosra!
Ezután adagoljuk hozzá, mérhetetlen türelemmel a tejszínt. Ezt a jobbak kurkumával sárgíthatják! Most jön az est fénypontja, a sampon.
Ez csak tréfa! Elsősorban saját szórakoztatásunkra, halálra röhögjük magunkat az elképedt pofájú vacsoravendégeink láttán.
Később meg azon, hogy barátaink mekkora barmok voltak, hogy beszopták a cselt.
Az üvegben természetesen az öntet lapul…
A kaját matyómintás étkészlettel szervírozzuk. Mi pedig csikósnak öltözzünk be.
Lássa az a sok tapló, mi adunk a magyaros megjelenésre.
A recepthez sok sikert és egy jól kialakított menekülési útvonalat kívánunk…
Legutóbbi módosítás: 2009.08.07. @ 08:36 :: Schődl Gábor