Keleti szél
Jégvirág fakad
tél koccant az ablakon
Nemere süvít.
Megálmodtalak
Megálmodtalak
álmom nem vált valóra
múlttá váltalak.
Székelyek
Csillagösvényen
vezetett nép, megtörve
nem, de elhagyva.
Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: Szentes Teréz