Alkonyat
Bíborpalástját
álmosan teríti ránk
a messzi égbolt
Telihold
Udvarát a fény
homálya vonja körbe,
majd apadni kezd
Tavasz
Olvad már a tél –
cseppjeit felissza majd
a hó virága
Özönvíz
Lehull a sipka –
Óceán sodorja el,
s tar jöv?nk kimúl
Es? után
Pipál az erd?
Tócsák kéretik maguk’ –
Szippant hát a Nap
Magány
Csillagos Égbolt
Selymes f?ben a magány
búsan álmodik
Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: Czirják Jolán