víz fodrozódik
selyemágyról kel a szél
hegytetőn kürt szól
hantok közt hólé
tavasz-hír gyökereknek
csapon a jégcsap
felhők szétnyílnak
nap pallosa megvillan
fejet hajt a fagy
Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: Kerti Károly György