ZOKSZÓ
Kócosra borzol
színes árnyakat kerget
kitárt életed.
ÉGI SÓHAJ
Arcod csillaga
szemtükröd titkos álma
szitál szívemben.
ZÚZMARA
Lehervadt mosoly
a fontolgatás árka
elmúlás fátyla.
BÖJTI SZÉL
Keringő lélek
forgó körmenetbe lép
megtisztít téged.
Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: Z. Farkas Erzsébet