hangod még itt zsong,
érintés a lelkemben,
emlékeimben
bennünk él vágyunk,
a pillanat felsejlik,
még félve várunk
áll a mozdulat,
az út régen elfogyott,
isten elhagyott
szemedben tűz ég
szavadban a hang dalol
velem létezel
isten törvényét
ma emberként megszegjük
értem vétkezel
tegnap még nem volt
holnapunk már nem lehet
Te temetsz majd el
Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: Tiszai P Imre