lépted csillagfény,
az álmok szép világa,
éledő remény
mosolyod fénylik
az ezüst sarló ölén,
a vágy felizzik
hangod bársonya
a végtelen dallama,
szerelem szava
öled tüze ég
a fénylő nyári éjben,
álom testetlen
virradat fénye
űz vissza a tegnapba
éjszaka lánya
Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: Tiszai P Imre