bezárt ajtókon
kopogtató emberek,
kívül rekedtek
szólni nem merők,
az előre köszönők,
létet temetők
éjszakát várók
bár soha nem álmodók,
ájultan alvók
télben reszketők,
holnaptól megijedők,
… már nem kérdezők
szabadon szólók,
ezért éhen pusztulók,
TI akartátok
fillért számolók
és soha nem jóllakók,
ezt akartátok?
Így akartátok?
Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: Tiszai P Imre