Elhúzott a busz.
Én maradtam. De hogy hogy
ti benne láttok?
Temetünk. A holt
nem tudja. Nekünk így is
nehezebb élni.
A hajnal fénye
szíven szúrt, de velem hal
az éjszaka is!
Drága szüleim,
tihozzátok igyekszem,
át az életen.
Folyón vadkacsák.
Rohan el?ttem a víz,
felém a halál.
Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: dudás sándor