Nézz a szemembe!
Visszhangozzák: ahány hang,
annyi csönd bennem.
Tagadom a tényt:
vagyok, aki árnyékhoz
segíti a fényt.
Szegény a világ.
Tárt karral, kifordított
zsebbel a népek.
Verstörténelem:
ritmusok, rímek törték,
dúlták e tájat.
Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: dudás sándor