Szeme szomorú,
bánat ül az arcán is –
érzi itt hagyod
Csalódott macskák
nem nyíló ajtód el?tt –
reggeli elmúlt
Szánkázó papír
röpül a padlónkon át:
macskával élünk
Három macskafej
húsos tál felett feszül:
szkanderezés lesz
Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: Jampa drolma