ŐSZI VARÁZS
Pörögve forgó
sárguló levelek közt
szellőlány táncol.
FÉLELEM
Kövek közt ringó
jégfehér kagyló mélyén
reszketek némán.
KÉRDÉS
Azt hiszed könnyű
a legkisebb törpének
törpék közt élni?
KÖD
Reszkető fátylam
éjjel a fákra simul
didereg a Hold.
ÁLOM
Hajamban apró
bíborszínű virágok
lobbannak lángra.
Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: Kovács Lilla Katalin