ő egy kényszerzseni
már rég felfedezte
mint más a kávé
kiadó automatát
beteszi óhaját
a ritmusképletet
rímet asszociáció
kellékeket kiköti
kér vagy sem belőlük
a szavak csupa fáj
jaj elmúlt bánat
miért nem érdemes
és hasonló negatív
kifejezésekből állnak
a gép kever kérés
szerint és dől a vers
mentés másként
mentés fel portálra
csupa irodalom
a gép hozzászólások
okosa butája szerint
dicséret nem értés
ő csak tudja csak
ő tudja jöhet a
poétagépből az
újabb köl te mény
Legutóbbi módosítás: 2014.01.28. @ 17:40 :: dudás sándor