Öregedés
vakító szépség
mosolytalan világban
ráncos ébredés
Múzsa
költő szerelme
múló ábrándos álom
elfújta a szél
Augusztus
hulló csillagok
íriszemben villanók
tetézik a nyár
Újrakezdés
hogy éljen lelkem
porrá zúztam magamat
hamuvá lettem
Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: Dezső Ilona Anna