“Pártok és párthívek, irányok és iskolák vannak tehát az irodalmi életben, de nem látják tisztán egymást. Úgy tesznek, mint a vallásos emberek: dogmatikusan tagadják egymás istenének létezését.”
-Szabó Lőrinc-
-Szabó Lőrinc-
A kód egy jó versben bennterem,
ahogy a poéták Bretteren.
Viszont a közhely már nem divat.
Repülőt építünk, nem hidat.
A címnek ezért van sör-szaga
mielőtt bármit is mondana.
Rímre rím, szóra szó, s nem unja,
hogy kéznél sem egy lant, se múzsa.
Azért csak fogyasztják rendesen
s fűszerért nem nyúlkál senki sem,
ha nincs jól megfőve megrágják,
mint a moly a költő nadrágját.
Ennek a medvének nincs bőre,
de egy shot lecsúszik előre,
s amíg még teljesen nem pőre,
így kap a poéta erőre.
Legutóbbi módosítás: 2017.01.12. @ 19:51 :: Bihari Csilla Rózália