Hervad az erdő,
csípős a hajnali dér.
Lomhák az esték.
Harmatos fűben
lassan poroszkál a méh.
Zárul a kaptár.
Rövid a nappal,
elpihennek a tyúkok.
Nyárutót érzik.
Falusi csendben
halk tücsökkoncert szól bősz
szarvasbőgéssel.
Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: Adminguru