Őszi haikuk
Koosán Ildikó
vértócsába fúl
az ég bevérző kékje
ha alkonyodik
lombtalan fák közt
egyre messzebbre lát a
merész tekintet
aki szeretné
látványát élvezni még
érzi a halált
az idő teste
bukik kivérezve a
horizont alá.
október 25.
Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:53 :: Adminguru