Szulimán Eleonóra : Évszakok – haikuk

zúzmara csipke
pihen tél szürkeségén
szél fésülgeti

beszédes a csend
a kívül rekedt világ
zaja némaság

kopár faágak
szürke ég felé nyúlnak
lelkükben tavasz

szivarfa ága
magányba göndörödik
szél sem simítja

nap fényéből fon
a tavasz selyemkendőt
tar fák nem fáznak

álmos délután
besurran az ablakon
vendége vagyok

fáradt alkonyat
romos ház falának dől
álomba merül

május nagy mágus
hint a színtelen tájra
virágzó tavaszt

hársfák illata
hű társam volt sétámon
holnap is megyek

kóbor napsugár
madárfészket melegít
postaládában

életünk egy perc
a végtelen időben
rész a csodából

Legutóbbi módosítás: 2024.06.19. @ 22:05 :: Szulimán Eleonóra
Szerző Szulimán Eleonóra 168 Írás
"Az állatok segíthetnek minket hétköznapjainkban, az álmainkban és a meditációnkban. Mivel az emberek előtt teremtettek, közelebb vannak A Forráshoz, és szövetségeseink, vezetőink, barátaink lehetnek a teljességhez vezető úton." - Inuit eszkimó asszony